Elke belegger wil de winnaars kunnen onderscheiden van de verliezers, het liefst eerder dan de rest. Het is de heilige graal in beleggingsland. U hoeft vanaf nu niet meer op zoek te gaan naar dit geheim, want het is al ontdekt.

De OK-Score is een complex algoritme dat beter dan welke formule ook de jaarcijfers van ondernemingen ontrafelt en terugbrengt tot een top tien. Voor het eerst in de geschiedenis is het mogelijk om voor het beleggen alleen kansrijke bedrijven te kiezen en miskleunen te vermijden. Het resultaat is een hoger rendement en veel minder risico dan bijvoorbeeld het indexbeleggen.

Het is het resultaat van een jarenlange studie met het doel om de geheimen achter de jaarcijfers van ondernemingen te ontrafelen, niet alleen voor belegger maar ook voor de Raad van Commissarissen, Raad van Bestuur en Directeur Groot Aandeelhouder. De OK-Score vertelt - verdeeld over tien klassen - heel concreet hoe kredietwaardig het bedrijf is en toetst de uitkomsten aan de door de onderneming gevolgde strategie.